TC GROUP

Begin jaren ’90 zijn wij klein begonnen met de verkoop van poffertjes op de markt en vandaag de dag doen we dit op nationale en internationale evenementen. Het werd snel populair waardoor we onze activiteiten konden uitbreiden.

Door de grote vraag hebben wij de afgelopen jaren ons aanbod sterk uitgebreid met het grootste Foodtruck wagenpark van Nederland. Daardoor kunnen wij alles verzorgen, van catering op kleine en grote (bedrijfs)feesten tot facilitair compleet verzorgde projecten.

Wij bieden met onze merken De Patatgeneratie de lekkerste verse frieten van Nederland, met Buddy’s Foodtruck een heerlijke grill & BBQ ervaring met live cooking. Maar ook authentiek gebakken pizza’s met onze foodtruck Hasta la Pizza. Drankentruck HANKS verhoogt de sfeer met een heerlijk drankenassortiment. Wij zijn dicht bij onze roots gebleven en bieden nog steeds onze wereldbekende poffertjes aan met ons merk Poffertjes on Tour.

Vanuit onze locatie in Spakenburg, centraal in Nederland, creëren wij samen met onze opdrachtgevers de leukste evenementen.

Wij houden van persoonlijk contact en helpen jou graag om jouw feest onvergetelijk te maken.

TROTS

Wij zijn trots op het feit dat we supporter zijn van een aantal goede doelen zoals Make a Wish Nederland, Furori en Dag met een Lach

DUURZAAM

Wij zijn een BIO & SKAL-gecertificeerd bedrijf.

Ons bedrijfspand wordt duurzaam voorzien van energie door middel van zonnepanelen.

De disposables die wij gebruiken zijn duurzaam en recyclebaar.

Wij maken bewuste keuzes in de aanschaf van onze gebruiksvoorwerpen.

READY, SET, GO!

Wil je jouw bruisende ideëen met ons uitwerken?

Met onze concepten toveren we jouw locatie om tot
winterparadijs, festival terrein, zomerse beachclub of foodtruck event.